Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (15) Senaste inläggen Akvarieteknik (Pumpar,filter,belysning etc) Auktioner / träffar / aktiviteter Annonser Alger Allmänt Artbeskrivningar Berättelser Bilder Butiker och länkar Centralamerikanska ciklider Dammar Förlossning /BB/ barnkammare Foder Inredning (Stenar, rötter mm) Labyrintfisk Levandefödare Lekar Malar Malawi/Tanganyikaciklider Nybörjarhörnan O.T Off topic och lekar Projekt / DIY Reptilhörnan (Ödlor, sköldpaddor, grodor mfl.) Räkor, snäckor, amfibier m.fl Regnbågsfiskar Sydamerikanska ciklider Sjukdomar Salt- och bräckvatten Slöjstjärt, Koi och Guldfisk Tetror Tävlingar Vattenvärden Vilken fisk ? Växter Årstidsfisk / Killis Övriga ciklider Övriga karpfiskar Övriga fiskar

Övriga fiskar

Channa Gachua burk?

2019-04-17 03:06 #0 av: [K Aquarium]

Hej på er. Jag har fastnat för Channa Gachua men jag har sökt lite information men blir inte riktigt klok. Såg på rovfisk.se att det rekommenderas att man köper en grupp med yngre individer 5-7st och att dom ska ha en burk på minst 100*40*30cm. Men jag tycker det låter väldigt litet till så många individer. Eller jag kanske har fel? Vad skulle ni rekommendera att man har för akvarium till dessa och hur många channor ska man köpa? Jag vet att man måste se till att det är säkrat så inga rymningar kan ske då dom är duktiga på att smita. Men vill dom ha en burk med mycket växter eller hur ser det ut där dom lever i det naturliga?

Anmäl
2019-04-17 17:28 #1 av: Xseros

Oklart om du får använda den bilden.. testa att söka på google, klicka verktyg , användarrättigheter och sedan "som får användas". Tror denna är förbjuden.

Anmäl
2019-04-18 11:19 #2 av: Rovfisk

Bilden var förbjuden så jag tog bort den.

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler, Crested gecko,Autism och Anhöriga.
*Arrangör Sundsvalls terariemässa - STM (reptil.hemsida24.se)

Anmäl
2019-04-18 14:54 #3 av: PeG

Även seriously fishy anger liknande kav på storlek ävennom deras rekommendation ör något större

http://www.seriouslyfish.com/species/channa-gachua/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.