Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (15) Senaste inläggen Akvarieteknik (Pumpar,filter,belysning etc) Auktioner / träffar / aktiviteter Annonser Alger Allmänt Artbeskrivningar Berättelser Bilder Butiker och länkar Centralamerikanska ciklider Dammar Förlossning /BB/ barnkammare Foder Inredning (Stenar, rötter mm) Labyrintfisk Levandefödare Lekar Malar Malawi/Tanganyikaciklider Nybörjarhörnan O.T Off topic och lekar Projekt / DIY Reptilhörnan (Ödlor, sköldpaddor, grodor mfl.) Räkor, snäckor, amfibier m.fl Regnbågsfiskar Sydamerikanska ciklider Sjukdomar Salt- och bräckvatten Slöjstjärt, Koi och Guldfisk Tetror Tävlingar Vattenvärden Vilken fisk ? Växter Årstidsfisk / Killis Övriga ciklider Övriga karpfiskar Övriga fiskar

Övriga fiskar

Torpedbarb står med huvudet neråt

2019-03-17 15:56 #0 av: Elmaco

Min ena torpedbarb står helt lodrätt med huvudet neråt, trodde först den var död men petade på den och den drog iväg som vanligt. Har efter det kollat den och ibland har den stått länge på huvudet och dagen efter har den simmat runt normalt, fattar inte riktigt vad som är fel, sköter vattenbyten bra och inga andra fiskar visar liknande beteende, någon som vet vad det kan bero på?

Anmäl
2019-03-18 11:57 #1 av: Rovfisk

Mina Torpeder som jag hade, stog ofta med huvudet neråt. Vet inte om det är ett jaktbeteende eller om det är något annat, de levde länge i varje fall, och enda sedan jag köpte dem, så stog de ibland med huvudet neråt mot sanden.

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler, Crested gecko,Autism och Anhöriga.
*Arrangör Sundsvalls terariemässa - STM (reptil.hemsida24.se)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.