Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (15) Senaste inläggen Akvarieteknik (Pumpar,filter,belysning etc) Auktioner / träffar / aktiviteter Annonser Alger Allmänt Artbeskrivningar Berättelser Bilder Butiker och länkar Centralamerikanska ciklider Dammar Förlossning /BB/ barnkammare Foder Inredning (Stenar, rötter mm) Labyrintfisk Levandefödare Lekar Malar Malawi/Tanganyikaciklider Nybörjarhörnan O.T Off topic och lekar Projekt / DIY Reptilhörnan (Ödlor, sköldpaddor, grodor mfl.) Räkor, snäckor, amfibier m.fl Regnbågsfiskar Sydamerikanska ciklider Sjukdomar Salt- och bräckvatten Slöjstjärt, Koi och Guldfisk Tetror Tävlingar Vattenvärden Vilken fisk ? Växter Årstidsfisk / Killis Övriga ciklider Övriga karpfiskar Övriga fiskar

Övriga fiskar

Florida gar

2018-03-16 10:48 #0 av: Deinosuchus

Hej jag skaffade två stycken Florida gars i tisdags. Och jag kan inte redigt få dom å äta. Jag gav dom röda mygg larver två dagar efter dom köptes och dom verkade inte bry sig så jag lät det stå under natten å se om dom äter upp att. När jag kollade dagen därpå så var det borta och den ena garen ligger mest på botten har bara den ätit eller är vad är det.
Förlåt för att texten är så rörig. (:

Anmäl
2018-03-16 11:07 #1 av: Taggeman

Verkar va en avancerad fisk att hålla i akvarium.
https://www.zoopet.com/fiskar/fisk.php?NR=1714

                         Medis på Fågelskådning iFokus

          🦅 ><> ><> ><> ><> (^I^)><> ><> ><> <>< 🦅

Anmäl
2018-03-16 13:42 #2 av: hejkomochhjälpmig

De är svåra att få igång på maten innan de har lärt sig att ta dött, ofta så behöver man mata med levandefoder i början.

På det här forumet rovfisk.se finns det flera som har dem, de är mycket kunnigare om arten än någon här och de är jättetrevliga och hjälpsamma så hör med dem eller läs någon av trådarna där, det finns flera trådar med andra som frågat samma sak nämligen. :)

Anmäl
2018-03-16 15:15 #3 av: Deinosuchus

#2 Tack så mycket ska kolla det direkt. Ja jag har läst at det ska vara svårt å få dom å äta kan man inte typ knyta en bit snöre på en räka å jigga lite så det ser ut som en levande fisk eller räka

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.