Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (11) Senaste inläggen

Akvarieteknik (Pumpar,filter,belysning etc) Auktioner / träffar / aktiviteter Annonser Alger Allmänt Artbeskrivningar Berättelser Bilder Butiker och länkar Centralamerikanska ciklider Dammar Förlossning /BB/ barnkammare Foder Inredning (Stenar, rötter mm) Labyrintfisk Levandefödare Lekar Malar Malawi/Tanganyikaciklider Nybörjarhörnan O.T Off topic och lekar Projekt / DIY Reptilhörnan (Ödlor, sköldpaddor, grodor mfl.) Räkor, snäckor, amfibier m.fl Sydamerikanska ciklider Sjukdomar Salt- och bräckvatten Slöjstjärt, Koi och Guldfisk Tetror Tävlingar Vattenvärden Vilken fisk ? Växter Årstidsfisk / Killis Övriga ciklider Övriga karpfiskar Övriga fiskar
Akvarieteknik (Pumpar,filter,belysning etc)

Tillräckligt med filter?

2017-11-12 10:59 #0 av: Piala22

Jag har ett 260liters kar med en Eheim Professionel 4+ 600 med ett flöde på 1250 L/h. Jag har även Eheims Streamer 5000 inkopplad på lägsta inställning. Jag har satt ett förfilter på insuget. Är detta tillräckligt för en bra rengörning och god syretillförsel?
Jag upplever att insuget är för litet. Jag ser inte att det flyter smuts mot insuget men det är kanske inget man ser tydligt? När jag känner med handen så suger det så det är inget fel på pumpen. Det är ganska nystartat så jag har inte rengjort filtrena än. Behöver jag ändra eller komplettera med något? Jag har ca 15 Malwiciklider i karet.

Anmäl
2017-11-14 09:01 #1 av: Rovfisk

Det borde räcka till med den filtervolymen till ditt akvarium.

*Sajtvärd på Akvariefisk, Autism och Amerikanska bilar.

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.