Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (13) Senaste inläggen Akvarieteknik (Pumpar,filter,belysning etc) Auktioner / träffar / aktiviteter Annonser Alger Allmänt Artbeskrivningar Berättelser Bilder Butiker och länkar

Centralamerikanska ciklider Dammar Förlossning /BB/ barnkammare Foder Inredning (Stenar, rötter mm) Labyrintfisk Levandefödare Lekar Malar Malawi/Tanganyikaciklider Nybörjarhörnan O.T Off topic och lekar Projekt / DIY Reptilhörnan (Ödlor, sköldpaddor, grodor mfl.) Räkor, snäckor, amfibier m.fl Regnbågsfiskar Sydamerikanska ciklider Sjukdomar Salt- och bräckvatten Slöjstjärt, Koi och Guldfisk Tetror Tävlingar Vattenvärden Vilken fisk ? Växter Årstidsfisk / Killis Övriga ciklider Övriga karpfiskar Övriga fiskar
Butiker och länkar

Fiskfoder.com?

2017-01-29 11:45 #0 av: Kvigan

Hej! Är det någon som har erfarenhet av att handla på http://fiskfoder.com

De hade väldigt bra priser på bla ett ytterfilter jag tänkte köpa, men jag har inte sett någon form av recensioner eller prat om dem här på ifokus.

Anmäl
2017-01-29 11:50 #1 av: Lillyrod

Jag tror inte e-butiken har funnits så länge. Själv har jag inte handlat där och vet ingen jag känner som gjort det heller. Är du med i grupper på facebook så kolla där med för jag vet att det gjorts reklam för hemsidan där. Någon där kanske har handlat : )


Anmäl
2017-01-29 11:55 #2 av: Seinfeld

Hej!

Vi har funnits i 4 år. Började med att vi importerade foder till vår egen odling men blev efter en kort tid mer än så. Vi köper endast utrustning från våra svenska grossister förutom vårt eget importerade foder CI-Tropic. 

Ni är hjärtligt välkomna att handla från vårt sortiement. Och som trådskaparen skriver vi har bra priser. Låga omkostnader är nyckeln till detta.

Vi är ett AB och ni kan enkelt kolla så att allt är i sin ordning. Se organisationsnummer i vår shop.

Admin får ta bort texten ovan om den inte ryms inom ifokus regler. 

Hälsningar/Lars Olof & Monica 

Anmäl
2017-01-29 12:32 #3 av: Lillyrod

Hej!

Kanon att få respons såhär direkt. Jag har varit inne på er sida flera gånger men det har inte blivit något handlat. Än Skämtar


Anmäl
2017-01-29 12:34 #4 av: Kvigan

#2 Wow, vad snabbt svar från er! Jag kollade in er Facebook-sida också. Ni verkar riktigt bra & jag slutförde min beställning Tummen upp Jag ska dela er sida så att fler får upp öronen för era låga priser.

Anmäl
2017-02-14 23:24 #5 av: Kvigan

Jag kan meddela att detta var en riktigt bra & billig sida att beställa hem grejer från. Mitt ytterfilter & termometer kom väl nerpackat i samma låda typ 2 dagar efter min beställning. Jag valde betalning via Klarna. Suveränt! Dem rekommenderar jag starkt! 

Anmäl
2017-02-15 06:19 #6 av: Fia81

Jag har handlat där i från. Jag är mycket nöjd och kommer beställa från dom igen :)

"Små stjärnor lyser också i mörkret"
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.