Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (15) Senaste inläggen Akvarieteknik (Pumpar,filter,belysning etc) Auktioner / träffar / aktiviteter Annonser Alger Allmänt Artbeskrivningar Berättelser Bilder Butiker och länkar Centralamerikanska ciklider

Dammar Förlossning /BB/ barnkammare Foder Inredning (Stenar, rötter mm) Labyrintfisk Levandefödare Lekar Malar Malawi/Tanganyikaciklider Nybörjarhörnan O.T Off topic och lekar Projekt / DIY Reptilhörnan (Ödlor, sköldpaddor, grodor mfl.) Räkor, snäckor, amfibier m.fl Regnbågsfiskar Sydamerikanska ciklider Sjukdomar Salt- och bräckvatten Slöjstjärt, Koi och Guldfisk Tetror Tävlingar Vattenvärden Vilken fisk ? Växter Årstidsfisk / Killis Övriga ciklider Övriga karpfiskar Övriga fiskar
Centralamerikanska ciklider

Byte av sajtvärd

2014-11-18 16:43 #0 av: Lilolizeit

Hejsan!

Nu är det så att jag kommer sluta som sajtvärd här på sidan, då det har hänt en del  i det "verkliga livet" för mig nu och jag känner att det är där mitt fokus måste ligga just nu.

Jag tycker verkligen om den här sidan och i teorin vill jag inget hellre än att driva den på ett bra sätt, men i praktiken är det tyvärr inte riktigt möjligt just nu.

Jag kommer att gå tillbaka till att vara medarbetare i dagsläget och JensW tar över som sajtvärd igen..

Det var en kort men för mig även en givande och rolig period, så ett stort tack för den :)

// Lilo - medarbetare på akvariefisk & gravid samt sajtvärdinna på bortskänkes

Anmäl
2014-11-18 17:09 #1 av: sauk1

Tack för allt Lilo!

Välkommen tillbaka Jens, hoppas det var ok för dig att ta över igen?

Anmäl
2014-11-18 17:10 #2 av: [Jens]

Jopp =)

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.