Annons:
Läst 180 ggr
EvelinaL
2021-03-20, 12:37

** (BS & S) 20/3 Axoltls & tillbehör

Förhandsgranskning av bild 1 av 10
Förhandsgranskning av bild 2 av 10
Förhandsgranskning av bild 3 av 10
Förhandsgranskning av bild 4 av 10
Förhandsgranskning av bild 5 av 10
Förhandsgranskning av bild 6 av 10
Förhandsgranskning av bild 7 av 10
Förhandsgranskning av bild 8 av 10
Förhandsgranskning av bild 9 av 10
Förhandsgranskning av bild 10 av 10

OBS! Det som är markerat !TINGAT! är lovat till någon annan men är du intresserad skriv gärna endå ifall nuvarande person drar sig ur.

Pga. ändrade familjeförhållanden så söker dessa 5 fina axoltls nya hem. Vill först och främst att de kommer till hem som har kunskap om hur axoltls ska tas hand om.
Dessa är alla syskon och är ca 2.5 år. Alla är könsmogna och har visat att de kan föröka sig då de lagt ägg (också därför vi har separerat honorna och hanen). De äter just nu metmask och under vinterna när det har varit svårt att hitta så har det fått pellets och rå köttfärs. Alla är lite olika så tänkte skriva lite kort om dem.

BILD 5 Axel: wild hona, 30 cm lång, inga synliga skador, har en liten fläck på höger sida av ansiktet. Väldigt social och interaktiv, sitter gärna framme och väntar på mat.

!TINGAD! BILD 4 (Enarmade) Banditen: wild hona, 27 cm lång, saknar höger framben sen födsel, väldigt snälla och fina ögon, lite mer försiktig av sig.

BILD 2 Wilda: wild hona, 30 cm lång, inga synliga skador, mest matgladast av alla och ligger gärna tätt intill sina systrar.

BILD 10 Lotta: albino hona, 30 cm lång, liten skada på ryggen som fortfarande syns. Lite skyggare och mycket bestämd fröken.

!TINGAD! BILD 9 Pappa groda: golden hane, 30 vm lång, inga synliga skador. Matglad och social, sitter gärna och har stirrtävling med katten.

Vill att axolterna kommer till bra hem där de får den tid och kärlek de förtjänar. Kan skänkas separat eller flera åt gången. Säljer också 3 akvarium.

BILD 6: Ett 250 liter Juwel akvarium med tillhörande bänk. 2000 kr

!TINGAT! BILD 8: Ett Eheim filter som vi just nu använder till Juwel akvariumet. 500 kr.

BILD 3: Svart akvarium vi ännu inte använt (därav pyttelite grus i botten, vi använder bara finkorning sand annars). Det svarta akvariet har måtten 109 cm lång, 43.5 bred och 60 cm högt med lock. Inbyggd ljusramp och filter. 1500 kr.

!TINGAT! BILD 1: Aluminium akvarie som är lite repigt och har ett egetgjort lock i trä med en lampa. För det vill jag ha 200 kr.

BILD 7: Även andra tillbehör säljes som mindre pumpar, doppvärmare (vi har använt det när det varit som kallast för att de inte ska gå in i parningsmode), håv, hängmattor, tegelrör, skifersten, rötter, växter och finkorning sand.

Såklart kan pris diskuteras beroende på hur mycket ni är intresserade av. Endast upphämtning i Krokslätt, Mölndal. Vi bor på 1:a våningen och kan hjälpa till att bära ner det. Har du några frågor tveka inte att skriva till mig.

Annons:
EvelinaL
2021-03-25, 16:54
#1

Putt

Upp till toppen
Annons: