Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (14) Senaste inläggen Akvarieteknik (Pumpar,filter,belysning etc) Auktioner / träffar / aktiviteter Annonser Alger Allmänt Artbeskrivningar Berättelser Bilder Butiker och länkar Centralamerikanska ciklider Dammar Förlossning /BB/ barnkammare Foder Inredning (Stenar, rötter mm) Labyrintfisk Levandefödare Lekar Malar Malawi/Tanganyikaciklider Nybörjarhörnan

O.T Off topic och lekar Projekt / DIY Reptilhörnan (Ödlor, sköldpaddor, grodor mfl.) Räkor, snäckor, amfibier m.fl Regnbågsfiskar Sydamerikanska ciklider Sjukdomar Salt- och bräckvatten Slöjstjärt, Koi och Guldfisk Tetror Tävlingar Vattenvärden Vilken fisk ? Växter Årstidsfisk / Killis Övriga ciklider Övriga karpfiskar Övriga fiskar
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Reptiler (ödlor, sköldpaddor,grodor mfl)

Sundsvalls terrariemässa, STM

2019-01-29 22:24 #0 av: Rovfisk

I samband med den årligt återkommande akvarieträffen som vi har här i Sundsvall, har vi i år också tänkt ha en terrariemässa. Intresset för detta är tydligen ganska stort, så vi kör på.

För första gången i mannaminne kommer vi att hålla en Terrariemässa i Sundsvall. Mässan är lagt till den 7/4 -19.

Vi öppnar lokalerna kl. 10.00 på förmiddagen och vi håller öppet till 17.00 på eftermiddagen. Vi har redan nu fått in anmälningar från utställare som vill närvara på våran mässa.

Vi har fått klartecken från både Länsstyrelsen och Jordbruksverket, det enda vi väntar på nu är papperet där vi har fått beviljat undantag från L80 lagen.

Vi tänkte att vi skulle ha terrariemässan i samma lokaler som vi har Akvarieträffen, men det kom vi ganska snabbt på att det kommer inte att gå. Terrariemässan blir för stor, lokalerna klarar inte den mängden utställare och besökare.

Vi har nu två andra lokaler på gång, den ena är preliminärbokat. Den andra väntar vi på svar ifrån, den har bättre parkeringsmöjligheter och bättre läge i Centrala Birsta.

Inträde på mässan är 20 kr. pr.pers, barn i vuxet sällskap kommer in gratis.

Bokning av bord kostar 50 kr. bordet

Våra utställare följer här under, och den listan kommer att uppdateras eftersom det kommer in nya.

UTSTÄLLARE:

*Foderkällaren    
*Reptilgrottan
*SP-Dragons
*Dragontails
*Nightstar geckos
*TovaDani
*Lina Näslund (lokal uppfödare)

Vill ni ha ytterligare och mer ingående information, så gå in på våran hemsida. Där finns all information om allt som kommer finnas till salu. Sidan uppdateras regelbundet.

http://akvarist.hemsida24.se/stm-7-e-april-2019-41244035

Vill ni beställa bord görs även det på hemsidan:

http://akvarist.hemsida24.se/stm-7-e-april-2019/bokning-av-m%C3%A4ssbord-34202721

Kom ni också, umgås med likasinnade, mingla, titta på djuren eller kom om du bara är nyfiken på vad vi håller på med.

Välkomna


*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2019-04-08 09:00 #1 av: Rovfisk

Mässan vart en succe, det var så himla roligt :D Jag har med mig hem, förutom Zaga (skäggagam), 2 lådor med "Red-runners" en avelsgrupp Dubia. Zophobas och mjölmask. Växter, mat till både ödlor och insekter, ett par grottor och massa annat  :D

Har inga bilder på Zaga tyvärr, då hon är väldigt skygg än så länge, men ska försöka flörta fram henne med en smaskig "red-runner" eller Dubia, så kanske hon vill visa sig Skrattar

Besökarantalet var över 600 stycken och lokaltidningen var också på plats och intervjuade både oss, flera av säljarna och besökarna.

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.