Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (15) Senaste inläggen

Akvarieteknik (Pumpar,filter,belysning etc) Auktioner / träffar / aktiviteter Annonser Alger Allmänt Artbeskrivningar Berättelser Bilder Butiker och länkar Centralamerikanska ciklider Dammar Förlossning /BB/ barnkammare Foder Inredning (Stenar, rötter mm) Labyrintfisk Levandefödare Lekar Malar Malawi/Tanganyikaciklider Nybörjarhörnan O.T Off topic och lekar Projekt / DIY Reptilhörnan (Ödlor, sköldpaddor, grodor mfl.) Räkor, snäckor, amfibier m.fl Regnbågsfiskar Sydamerikanska ciklider Sjukdomar Salt- och bräckvatten Slöjstjärt, Koi och Guldfisk Tetror Tävlingar Vattenvärden Vilken fisk ? Växter Årstidsfisk / Killis Övriga ciklider Övriga karpfiskar Övriga fiskar
Allmänt

Vinnaren i fototävlingen - Snyggaste Akvariet 2017

2017-04-28 20:50 #0 av: Cecilia.S

Fototävlingen "Snyggaste Akvariet" är nu avslutad. Många vackra bidrag har inkommit till tävlingen som det senare har röstats emellan. Men vem är vinnaren?

Vi säger grattis till GuUuLd med sin bild på sitt akvarium! Nedan följer en kort intervju där ni får chansen att lära känna henne och hennes akvarium lite bättre.

  • Grattis, du har vunnit Fototävlingen "Snyggaste Akvariet" som vi ordnade nu i April 2017. Hur känns det? 

Det känns väldigt roligt, det är ett nystartat akvarium som bara varit igång i några sedan dagen innan när kortet togs så jag trodde inte jag skulle vinna.

  • Ditt akvarium är väldigt vackert inrett på ett mycket stilrent sätt, kan du berätta mer om det?

Har försökt göra det så enkelt som möjligt med fin sand, mini landskaps stenar och ett antal rötter som jag försökt sätta så det ska se lite ut som om de kommer ut ur ”ett berg”. Växterna är vanlig javaormbunke & javamossa Glad

  • Vad tycker du är viktigt vid uppbyggnaden av ett akvarium, utseendemässigt?

Att inte blanda allt för många olika typer av t.ex. sten & rötter utan att köra på enbart en, blandar man så ger det lättare ett lite rörigare intryck och det är inget jag eftersträvar.

  • När började ditt intresse med akvariefiskar?

Jag fick mitt första akvarium i julklapp när jag fyllde 5år och har haft akvarier till och från sedan dess. Var några år under tonåren som jag inte hade något, sedan träffade jag min sambo och han hade också haft akvarier som liten så då drog vi igång ett och det är snart 9 år sedan nu.

  • Har du ett eller flera akvarium? 

Vi har just nu 59st akvarier igång och ett antal tomma som ska startas upp någon gång.

  • Vad gillar du mest med dina akvarium?

Odling, att försöka lyckas odla så många arter som möjligt av främst L-malar & corydoras.

  • Kommer du att delta i fler tävlingar på akvariefisk ifokus?

Det kommer jag säkert göra, tävlingar är alltid roligt Skrattar

Vi tackar GuUuLd för det fina bidraget på sitt akvarium samt för intervjun, och grattar ännu än gång till segern. Stort grattis! 
Tack också till alla som visat engagemang i fototävlingen i form av bidrag och röster.

Anmäl
2017-05-09 20:45 #3 av: mimåne

Grattis GuUuLd! Ditt akvarium är väldigt vackert. Det skulle vara kul att få se hur det ser ut när växterna har växt till sig mera.

Medarbetare på akvariefisk ifokus

Anmäl
2017-05-10 18:18 #4 av: Rovfisk

Stort grattis. (Bättre sent n aldrig ;) )

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler, Crested gecko,Autism och Anhöriga.
*Arrangör Sundsvalls terariemässa - STM (reptil.hemsida24.se)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.