Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (10) Senaste inläggen

Akvarieteknik (Pumpar,filter,belysning etc) Akvarium och fiskar Auktioner / träffar / aktiviteter Annonser Alger Allmänt Artbeskrivningar Berättelser Butiker och länkar Centralamerikanska ciklider Dammar Förlossning /BB/ barnkammare Foder Inredning (Stenar, rötter mm) Labyrintfisk Levandefödare Lekar Malar Malawi/Tanganyikaciklider Nybörjarhörnan O.T Off topic och lekar Projekt / DIY Räkor, snäckor, amfibier m.fl Sydamerikanska ciklider Säljes/Köpes Sjukdomar Salt- och bräckvatten Slöjstjärt, Koi och Guldfisk Tetror Tävlingar Vattenvärden Vilken fisk ? Växter Årstidsfisk / Killis Övriga ciklider Övriga karpfiskar Övriga fiskar
Akvarium och fiskar

Gravid molly

2016-11-21 17:45 #0 av: TessOlander

Min molly är gigantisk nu och satt henne i ett baby kar och då märkte jag två små prickar under magen. Är de ett täcken på att hon kommer föda snart?

Anmäl
2016-11-21 17:46 #1 av: TessOlander

Anmäl
2016-11-21 18:44 #2 av: Lillyrod

Om du har lite växter och gömställen i karet är det bättre du låter henne vara kvar där. En yngelkorg är inte det ultimata då fisken blir stressad och orolig. De vill inte föda öppet på det viset utan hellre gömma sig lite.

Prickarna ser inte bra ut. Kan det vara mögel? Molly råkar ofta ut för det och är hon stressad i yngelkorgen kan det bryta ut.

Medarbetare på Akvariefisk ifokus.

Anmäl
2016-11-21 20:19 #3 av: mimåne

Jag tycker väl inte att din molly är tjock alls, om jag ska vara ärlig.. Levandefödare är dräktiga nästan jämt men på denna molly ser jag tyvärr inga tecken på det. I mina ögon ser hon slank ut.

Medarbetare på akvariefisk ifokus

Anmäl
2016-11-25 21:44 #4 av: TessOlander

Ville bara säga att samma hona födde idag

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.