Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Akvarium och fiskar Allmänt Artbeskrivningar Auktioner / träffar / aktiviteter Berättelser Bilder Butiker och länkar Ciklider Dammar Filter, pumpar, Co2 m.fl Foder Labyrintfisk Levandefödare Malar Nybörjarhörnan O.T Off topic och lekar Odling Projekt / DIY Räkor, snäckor, amfibier m.fl Salt- och bräckvatten Sjukdomar Säljes/Köpes Tetror Tävlingar Vattenvärden Växter och alger Årstidsfisk / Killis
Akvarium och fiskar

Andmat

2016-11-20 15:34 #0 av: Gurkguppy

Hej!
jag skrev ett inlägg om andmat i förrgår och fick jättebra svar men jag var på djuraffären och frågade om det fanns något mer att göra än att bara ta bort ALLA blad då sa dom att man kunde köpa algmedel och ge mindre mat !
stämmer detta ? isf vilket är det bästa algmedlet?
mvh//GurkGuppy

Anmäl
2016-11-20 16:05 #1 av: Lillyrod

Algmedel  hjälper inte mot växter. Det låter som om de i affären inte vet vad andmat är för något. När det gäller andmat är det plocka som gäller. Envishet och tålamod så kommer du att få bort dem till slut : )

Medarbetare på Akvariefisk ifokus.

Anmäl
2016-11-20 18:19 #2 av: iskogen

Cirkulation hjälper mot mina. Bra flöde på pumpen alltså.

Anmäl
2016-11-20 19:32 #3 av: mimåne

Nä köp inget algmedel. Det gynnar bara butiken som tjänar pengar. Det kommer inte fungera mot andmaten. Det är bara att börja plocka på =)

Sajtvärd på akvariefisk ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.