Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (10) Senaste inläggen

Akvarieteknik (Pumpar,filter,belysning etc) Akvarium och fiskar Auktioner / träffar / aktiviteter Annonser Alger Allmänt Artbeskrivningar Berättelser Butiker och länkar Centralamerikanska ciklider Dammar Förlossning /BB/ barnkammare Foder Inredning (Stenar, rötter mm) Labyrintfisk Levandefödare Lekar Malar Malawi/Tanganyikaciklider Nybörjarhörnan O.T Off topic och lekar Projekt / DIY Räkor, snäckor, amfibier m.fl Sydamerikanska ciklider Säljes/Köpes Sjukdomar Salt- och bräckvatten Slöjstjärt, Koi och Guldfisk Tetror Tävlingar Vattenvärden Vilken fisk ? Växter Årstidsfisk / Killis Övriga ciklider Övriga karpfiskar Övriga fiskar
Akvarium och fiskar

Andmat

2016-11-20 15:34 #0 av: Gurkguppy

Hej!
jag skrev ett inlägg om andmat i förrgår och fick jättebra svar men jag var på djuraffären och frågade om det fanns något mer att göra än att bara ta bort ALLA blad då sa dom att man kunde köpa algmedel och ge mindre mat !
stämmer detta ? isf vilket är det bästa algmedlet?
mvh//GurkGuppy

Anmäl
2016-11-20 16:05 #1 av: Lillyrod

Algmedel  hjälper inte mot växter. Det låter som om de i affären inte vet vad andmat är för något. När det gäller andmat är det plocka som gäller. Envishet och tålamod så kommer du att få bort dem till slut : )

Medarbetare på Akvariefisk ifokus.

Anmäl
2016-11-20 18:19 #2 av: iskogen

Cirkulation hjälper mot mina. Bra flöde på pumpen alltså.

Anmäl
2016-11-20 19:32 #3 av: mimåne

Nä köp inget algmedel. Det gynnar bara butiken som tjänar pengar. Det kommer inte fungera mot andmaten. Det är bara att börja plocka på =)

Medarbetare på akvariefisk ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.