Mygglarver
Hej. En liten fråga hur gör ni när ni matar med mygglarver? Tinar ni dem helt eller lägger i den direkt från frysen? Har köpt hem svarta och vita och tänkte ha det till fredagsmys för fiskarna. Tack för era svar.
Jag tinar inte upp innan jag matar. Håller man ned biten i vattnet tinar den på några sekunder och fiskarna brukar slita den i stycken ganska snabbt.
Jag skär av en bit och tinar den i ett glas med lite vatten och sedan suger jag upp larverna med en dosspruta och matar :)
Medarbetare på Akvariefisk ifokus
96 l med kampfiskhonor och ett 30 l med en kampfiskhane
Jag tar inte en hel ruta utan skär av med kniv så mycket som går åt : )
Jag tar den frusna biten och håller den under vattenytan. Gnuggar den lite mellan fingrarna så maten lossnar och när de fått tillräckligt lägger jag tillbaka biten i en kopp i frysen.
Medarbetare på akvariefisk ifokus
Tack för era svar. Då va jag inte helt ute och reste. Då jag delar rutan i mindre bitar och lägger i den.