Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Akvarium och fiskar Allmänt Artbeskrivningar Auktioner / träffar / aktiviteter Berättelser Bilder Butiker och länkar Ciklider Dammar Filter, pumpar, Co2 m.fl Foder Labyrintfisk Levandefödare Malar Nybörjarhörnan O.T Off topic och lekar Odling Projekt / DIY Räkor, snäckor, amfibier m.fl Salt- och bräckvatten Sjukdomar Säljes/Köpes Tetror Tävlingar Vattenvärden Växter och alger Årstidsfisk / Killis
Akvarium och fiskar

Black molly

2016-10-04 21:34 #0 av: TessOlander

Kan man ha en black molly och en silver molly i ett akvarie, kommer dom trivas tillsammans och om jag har en black molly hona och en silver molly hane kommer dom då kunna leka och avla?

Anmäl
2016-10-05 08:01 #1 av: Anne.K

Det är samma art och endast olika färgvarianter. så ja de går att ha tillsammans och ja de kommer kunna avla med varandra. :)

Registrerad uppfödare av Gerbiler: Myomorpha - Gerbiluppfödning

Anmäl
2016-10-05 08:32 #2 av: newbiee

Som #1 säger är det endast olika färgvarianter men samma art, så dom går att avla med varandra. Tänk bara på att inte införskaffa fler hanar än honor Skrattar

Akvaristiken är som en evig djungel, vackra djur med fantasifulla klimat, inlindad av lianer med lockande fakta som aldrig tar slut. 

Anmäl
2016-10-05 10:20 #3 av: mimåne

Håller med de övriga. De kan korsa sig =)

Sajtvärd på akvariefisk ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.