Annons:
Etikettifokus
Läst 11009 ggr
Faxlin
1/31/09, 2:23 AM

FEL/PROBLEM i nya versionen

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Nedanstående är fel/problem som är kända och som det arbetas på så ha lite tålamod.

Poäng/stenar. Enligt tråden iFokus-poängen så ska det nu vara fixat så att alla får poäng. Att poängen varierar emellanåt beroende på vilken sajt man är på, beror med största sannolikhet på att iFokus går över flera servrar. Ibland tar det lite tid innan dom synkroniserat sig så dom visar samma. Sen ge det lite tid. Har bara funnits ett par dagar. Om det fortfarande finns buggar i det så ligger det i alla fall inte högst på listan över fixa saker. Tex meddelandeboxen ligger högre..

Fetmarkerade trådar. Ibland blir trådar fetmarkerade fast man själv är den som skrivit sist. Är en bugg. För att undvika det så uppdatera (F5) innan ni går ur tråden. Det funkar åtminstone för mig.

Första olästa bryts. Länken första olästa bryts om det finns borttagna inlägg i tråden. För tillfället är det även så att den har brutits i äldre trådar. För tillfället kan det även finnas i nyare trådar. Arbetas på.

Mina inlägg. Verkar som den rutan funkar igen. Om det fortfarande ligger gamla inlägg kvar som inte skrivits i på senare tid så prova med att uppdatera (F5) sidan. Men man kan naturligtvis fortsätta använda den lilla länken "visa fler inlägg" om man vill det.

Blinkande meddelandekuvert. Flera saker. Eftersom meddelandeboxen har en ny utforming så verkar det som en del missar vart själva meddelanden finns. Kika till vänster där finns både inkorg och skickat.

Har man precis skickat iväg ett svars-meddelande så kan det också börja blinka som om man fått ett. För att slippa det så uppdatera (F5) innan ni går ur meddelandeboxen. Funkar åtminstone för mig.

Fortfarande gäller att inkommande kan hamna i skickat-korgen så kika i den för säkerhets skull.

Just nu tillfället fel i pm-boxen att man inte får nåt blinkande kuvert då pm hamnar i skickat. Är rapporterat och arbetas på att fixa det.

Finns andra problem i den sen förut men dom kommer även dom lösas.

Sjater som inte visas ok. En del sajter kan se lite tokiga ut. En orsak är ofta att ens egna dator hämtat en caschad sida. Uppdatera (F5) då sidan så ska den bli ok.

Prenumerationsmailen funkar fortfarande inte. Men det trilla in en del 28/1 och några 29/1. Men se den fortfarande som ur funktion.

En del problem beror enbart på att det är en äldre version av den egna webläsaren som inte går så bra ihop med iFokus, så kanske fundera på att uppdatera den ni har. Eller även installera en alternativt. Finns länkar i tråden.
Har du internet explorer 6..
Se även artikeln. Vad har du för webläsare..

Och till sist säga. Att det var inte tänkt att nya versionen skulle lanseras än. Att det gjordes berodde på den seghet som varit under en tid. Seghet i systemet prioriteras alltid över allting annat.

Att det var så segt berodde en del (kanske alltihop) på att det kördes två skilda versioner på servrarna. Genom att släppa nya så att det bara körs en så blir det även lättare för dom att felsöka dom problem som finns.

Så för allas bästa var det bäst att släppa nya versionen fast det finns buggar. Så att vi kan läsa och skriva utan att bli vansinninga på segheten.

ARTIKELN SKRIVEN AV: ANNIA

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Annons:
idisen95
1/31/09, 10:57 PM
#1

okej bra att veta :)

MajaaR
1/31/09, 11:05 PM
#2

allt funkar för mig :)

idisen95
2/1/09, 12:07 PM
#3

allt funkar utom att om jag har skrivit ett inlägg så blir det ibland så att den tråden visas som ett nytt inlägg fast det var jag som senast skrev :/

akvariet
1/15/10, 4:43 PM
#4

har massa fetmakerade trådar här! jag har läst dem men när jag går ur tråden så blir den fet igen! vad ska jag göra?

jag har tesstat F5 funksionen men den funkar inte!

Stephanie
1/15/10, 8:01 PM
#5

#4 Det verkar som om flera har samma problem. För mig är alla trådar du skapat fetmarkerade, även om jag läst dom Tungan ute Det roliga är att det är bara trådar du gjort, inte andras trådar!

PokalStjärnor Mvh Stephanie StjärnorPokal

GuUuLd
1/15/10, 8:18 PM
#6

#5 Det är precis likadant för mig!

//GuUuLd, 

-IE Photography-
Instagram: idaephoto, crumbleshamstery, salmonriver_shelties

Annons:
Saga85
1/15/10, 9:13 PM
#7

Om man går in på Support.ifokus står det en hel del om dessa problem. Har ju varit så i en månad nu, men det kommer väl lösa sig någon gång. Finns inget man kan göra själv, utan det är bara vänta och hoppas de lyckas lösa buggarna.

För mig är det inte bara akvariets trådar som envisas med att vara markerade. Har även problem på andra sajter.

Upp till toppen
Annons: